Am Netflix dar in România se gasesc foarte putine filme si seriale, nu am cum sa pun vpn pe televizor, si nici nu stiu daca merge macar cu vpn
Păi vezi că mai există opțiunea de abonament Amazon Prime Video, SkyShowtime, Disney+, Hbo Max sau le iei de pe căi maritime…
Stremio+torrentio daca ai android tv
Iti recomand sa-ti faci un cont pe JustWatch.com si sa bifezi toate serviciile de streaming disponibile in Romania (au fost metionate anterior). Apoi cauta filme / seriale care te-ar interesa, si platforma iti va arata care sunt disponibile la noi, si pe ce serviciu.
Poate te ajuta sa decizi catre care sa te orientezi, daca iti doresti ceva specific ce nu gasesti pe Netflix.
recomand hbo max, 25 lei fair price
filmeserialeonline.org cu ublock origin si pop up blocker
Stremio cu toate pluginurile instalate. Si nu mai ai nevoie de nimic
Pune VPN pe router, TV nu e necesar sa stie nimic in plus
F I L E L I S T.
Sau Stremio cu addon de torente.
merge vpn, poti pune pe router, dar e o idee mai complex de facut
poti pune vpn pe orice, ori pe router, ori pe dns, ori pe android tv mi se pare ca suporta nativ
Web video cast daca ai AirPlay pe TV.
Filelist + un media server (ex: Plex) sau the good old HDD.
Pentru agentul meu SRI: mi-a zis un prieten.
qBitTorrent are si search engine integrat in el, doar dai pe search, scrii ce vrei sa vezi si gata
Vezi daca iti ofera ceva gratis abonamentul la TV/ Internet. De exemplu mie Orange imi da HBO MAX, sau MAX cum se numeste acum.
In afara de asta, Prime e doar 13 lei, Showtime tot cam pe acolo, parca un pic mai mult.
fmoviesz(.)to spor la vizionare :), cu placere.
Recomand streamio cu addonul torrentio și opensubtitles … ai acces la cam tot ce îți doresti
Eu am un setup de Plex, se poate face cu 500 lei, si filelist
Foloseste stremio + realdebrid + torrentio si ai toate platformele intr un singur loc
Plex si ai tot ce vrei. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa hostezi singur filmele/serialele si evident, sa le si descarci singur. Daca esti cat de cat tehnic poti sa urmezi un tutorial si nu este prea complicat. Problema este ca trebuie sa gasesti de unde sa le descarci.
Personal, mi-am facut un “site” (ptc voiam sa fac, exista alternative deja facute, cauta sonarr/radarr) unde sa trimit un cod imdb si descarca el de pe filelist (prin API-ul lor) automat. Insa poti sa faci si descarcare manuala