Altceva inafara de Netflix

Plex. Ai efectiv toate serialele si filmele acolo (chiar si unele pe care nu le gasesti nicaieri, exemplu “Generation War”). Piratate legal, e 100% safe, il folosesc de ceva vreme.

Folosesc cu succes filelist fara vpn sau subscriptie.

huramovies.to e un site excelent, are absolut tot

file list pe pc + plex pe pc si tv = netflix cu orice seriale vrei tu :). gratis

HDO MAX ,vezi că ai aproape toate platformele de filme gratis

Vericule. Ia-ți petic și cârlig și hai la bord. Veziseriale.ro e corabie ca lumea.

watch so much punct to

Găsești orice în variante multiple de calitate și cu seeduri multe (dacă vrie 4k raw sau etc o sa stai mai mult la download dar mna deja e moft)…îl folosesc de ani buni și nu ma dezamăgit niciodată

Merge perfect cu VPN, dacă iei de la Cyberghost, care are mod special pt serviciile de streaming. Folosesc de mulți ani pe toate dispozitivele, inclusiv Smart TV. Plus ca de fiecare data când activez VPNul îmi da acces și la 134 canale de televiziune Free prin Google TV + filmele și canalele de televiziune din Pluto TV și Plux. Combinat cu Orange TV și Orange Movies gratuite venite la pachet cu abonamentul de internet (25 lei toată treaba) eu zic ca merita toți banii VPNul. Cauta sa iei o oferta ceva. Eu sunt client de zece ani, ultima data am prins o oferta cu vreo 70$ pe 5 ani.

Pui vpn pe router nu pe tv.

Dacă vrei să continui cu Netflix, poți folosi un serviciu de SmartDNS. Se poate instala pe orice televizor, în setările de rețea schimbi DNS cu cel oferit de către furnizor, ex: Getflix, NordVPN oferă de asemenea smartdns.

Rakkuten, VOD prin Iptv…

Abonament la Disney+ și ia pe rand toate desenele animate faine, o să te uiți cu drag și nu o sa te plictisești.

Si a facut cineva setup pt AppleTv, Hulu?

Netflix numai este deloc ce a fost :disappointed_face:

:pirate_flag::pirate_flag: Sunt variante

Filelist + conectezi laptop-ul la TV cu un cablu HDMI.

Eu folosesc ExpressVpn in Play Store daca ai Android TV. Daca nu, iti poti lua un Chromecast sau o alternativa cu care sa iti pui.

sa stii ca am patit eu ceva. m-am conectat cu vpn pe telefon si am intrat pe netflix, m-am uitat putin, si mi s-a mutat si pe tv netflixu pe spania ca acolo ma conectasem. poate iti merge si tie e worth a try.
alta optiune ar fi plex, nu are ce stii ce dar e gratis cu cateva reclame.iar pe plex poti sa iti bagi contu de netflix, skyshowtime, etc si ai acolo toate filmele si serialele, practic toate abonamentele la un loc

Varianta “maritimă” cea mai ieftină pentru un Streaming rapid cu o experiență asemănătoare si care să aibă conținutul tuturor seviciilor de streaming + titluri ce ce nici nu sunt disponibile oricât ai plătii, e Stremio+Torrentio + eventual un cont de RealDebrid sau AllDebrid. Singurul dezavantaj e ca dacă ai nevoie de subtitrări, nu intodeauna sunt disponibile din prima zi, sau dacă sunt, uneori nu sunt profi, cam ca pe Prime Video sau HBO, adică uneori par traduse cu Googe Earth. Se poate viziona și fără cont de Debrid dar uneori e cu buffering si ai parte de fișiere mult mai mici cu o imagine ce lasă de dorit de mai multe ori. Gratis e fără HDR, fără subtitrări incluse in fișierul filmului, fără 4K si nu vizionezi filme de 20 până la 80 GB bucata.

Sigur că mai sunt alte zeci de aplicații (atât gratis căt și plătite) care au acces la și mai mult conținut, dar nu sunt disponibile pe toate Sistemele de Operare (mai puțin pe WebOS - LG TV) iar navigarea e mai greoaie si ai mai mulți pași de parcurs de la alegerea titlului până incepi vizionarea.

Plex Media Server și îți pui ce vrei acolo.