Cum a schimbat această companie ecranul de logare GlobalProtect? Tot ce văd este pagina de bun venit în Panorama
Poate fi un login SAML. Menționează Duo pentru autentificare cu doi factori. Cu login SAML, nu vezi câmpul de login în aplicație.
După discuția cu PA, mi s-a spus că nu există opțiunea de a edita GUI-ul de logare, însă am dat peste această imagine în timp ce căutam pe Google, care este scopul nostru final. Mulțumesc anticipat tuturor
Sunt curios și eu, deoarece înțeleg că aceasta este o pagină statică. Înțeleg că folosește fișiere locale pe client și am încercat să le schimb odată și a ignorat pur și simplu modificările mele. Aș vrea să fac aceleași modificări.
Ce tot aveți cu voi? Mai puțin de 10 secunde de Google:
Eu cred același lucru – cu aplicația SAML, Duo se ocupă de toate autentificările dintr-o singură interfață
SAML.
Le-am legat la MS Azure, astfel încât poți face acces condiționat și MFA prin Microsoft.
Sunt administrator, am petrecut ore întregi căutând această problemă. Acest KB este doar despre paginile de bun venit și login… Uitați-vă la imaginea pe care am legat-o. Aceasta nu este niciuna dintre ele. Vorbesc despre logarea din GUI-ul aplicației GP.
Ce tot e cu inginerii PAN plini de atitudine și vorbitori de rahat? Sunteți atât de plini de voi înșivă.
Iată un link mai bun pentru asta. Lol
https://lmgtfy.app/?q=globalprotect+portal+custom+login+page
Ce înseamnă „voi, oamenii”?
Nu mergem pe site-ul de logare real. Vreau să editez logarea direct în software. Mă gândesc că va trebui să trec prin pagina de bun venit pentru a-mi atinge scopul. Doar nu știu cum a schimbat-o această universitate.
Da, am petrecut ore întregi căutând în resurse online. Știu cum să folosesc Google.
Ce te face să crezi că au schimbat-o?
Presupun că ai făcut screenshot-ul de pe Getting Started: Downloading, Installing and Connecting to Stony Brook's VPN for Windows | Division of Information Technology
Screenshot-ul este din prima etapă cu login-ul portalului web pentru descarcarea agentului GP.
Mai jos în ghid vei găsi capturi de ecran din login-ul efectiv al agentului, care nu este personalizat:
edit:
Privind din nou, cred că ai luat imaginea de pe Getting Started: Downloading and Installing GlobalProtect for Stony Brook VPN on a Mac | Division of Information Technology
Această pagină nu include direct capturi de ecran ale autentificării agentului, ci face referire la Connecting to the Stony Brook VPN on a Mac | Division of Information Technology, care arată, de asemenea, un agent GP nespecificat.
Am înțeles. Mă gândeam că imaginea era din portal. Poate fi o logare din portal.
Se pare că poți adăuga o pagină de bun venit personalizată pentru aplicație, dar nu am văzut nimic despre partea de login a aplicației.
Ah, ok, ai dreptate. Am folosit imagini de pe Google și nu am ajuns pe pagina reală. Mulțumesc pentru clarificare. În perioada următoare am trimis o solicitare de funcționalitate.