Unde pot descărca versiuni vechi de FortiClient? Ultima versiune nu funcționează bine pe Mac-ul meu, colegul meu are o versiune mai veche și funcționează pentru el.
Nu pot găsi o pagină online cu linkuri de descărcare pentru versiuni vechi.
Unde pot descărca versiuni vechi de FortiClient? Ultima versiune nu funcționează bine pe Mac-ul meu, colegul meu are o versiune mai veche și funcționează pentru el.
Nu pot găsi o pagină online cu linkuri de descărcare pentru versiuni vechi.
trebuie să te autentifici în contul tău de suport pe support.fortinet.com
Și aici mă gândeam că nu poate deveni și mai neprietenoasă această interfață. Din păcate, nu am astfel de cont.
Mulțumesc pentru răspuns totuși.
hmm mă întreb dacă nu ești administratorul firewall-ului tău? Doar un utilizator final. Întreabă-ți departamentul IT pentru ajutor
FYI - ești tipul de utilizator pe care administratorii IT îl urăsc. Întreabă-ți IT-ul dacă ai probleme cu software-ul, în loc să încerci să găsești un link de descărcare pe Reddit. Imaginați-vă că primești un link, îl descarci și ai ransomware pe PC-ul tău, care dă peste cap întreaga companie… SMH.
În general, depinde de nevoile tale, există multiple versiuni de FortiClient (ZTNA/VPN vs. EPP/APT, etc.) și platforme multiple (Windows, Mac, Linux, Android, etc.) așa că nu e doar pentru inconveniență.
Dacă ai un dispozitiv corporativ/gestionat, cele mai bune sunt să vorbești cu echipa IT, deoarece ei pot gestiona implementarea software-ului sau pot avea un proces specific pentru rollback dacă e nevoie.
Dacă e doar un dispozitiv stand-alone, în general versiunile mai noi de FortiClient sunt probabil cele mai bune. Un exemplu în lumea Mac ar fi suportul pentru Apple silicon și unele schimbări în permisiuni, etc., la care versiuni vechi nu s-ar putea adapta.
Totul este pe pagina support.fortinet.com - dar, după cum ți s-a indicat, ai nevoie de un cont valid pentru a accesa descărcările.
Wow, doar întrebam unde pot găsi un link. Nu e nevoie să devii ostil și să faci presupuneri nerealiste. Fii amabil.
Dacă software-ul FortiClient ar fi fost mai bun, nu aș avea această problemă în primul rând.
Și eu am rezolvat multe probleme pe care IT-ul meu nu a reușit… deci asta e… lasă-i în pace. E o întrebare corectă.
Înțeleg intenția ta, dar exprimarea ta putea fi mai bună.
Fii amabil, te rog ![]()
Adaug doar că ultima versiune nu înseamnă neapărat 7.2.3
Versiunea 7.0.11 de FortiClient este tot ultima pentru lansările 7.0
Dacă folosești un FortiClient gestionat de o rețea “corporate”, trenul de lansare potrivit va depinde de serverul EMS care gestionează clientul tău (7.0 sau 7.2, de exemplu)
Și ești un risc major de securitate pentru organizația ta. Mulțumesc că ai găsit acest tread vechi de 7 luni pentru a dovedi acest lucru!