Cineva mai întâmpinat probleme cu YouTube TV care detectează WireGuard? Am folosit WireGuard pentru VPN din Europa către casa părinților mei în SUA, pentru a urmări TV-ul în ultimele 6 luni fără probleme, dar în ultimele 4-5 zile nu a mai funcționat. Folosesc WeeJeWel/wg-easy.
Când folosesc Proton VPN sau NordVPN, pot urmări YouTube TV fără probleme. Mi se pare greu de crezut că YouTube ar fi etichetat IP-ul părinților mei, dar poate fi posibil?
Apreciez orice sugestii.
Ce folosești pentru DNS peste conexiunea WG? Dacă redirecționezi 0.0.0.0/0 către casa părinților tăi, află serverul DNS, fie dispozitivul lor de gateway, fie serverele DNS ale ISP-ului și asigură-te că folosești acelea.
Toți folosim 1.1.1.1 de la Cloudflare, iar un test de scurgere DNS nu arată scurgeri. Sunt mai mult un hobbyist decât un expert în rețelistică, așa că te rog să mă informezi dacă am omis ceva.
Ce folosești pentru vizionarea YouTube TV? Este activată urmărirea locației? Ca atunci când un site cere permisiuni pentru a-ți folosi locația, ar putea folosi referința geografică.
Am încercat pe un telefon Android, laptop și Nvidia Shield. Pe fiecare dispozitiv, VPN-ul meu WireGuard nu mai funcționează pentru YTTV, dar NordVPN funcționează.
Pentru clarificare, VPN-ul WireGuard se conectează și traficul meu (conform altor site-uri) pare să provină din SUA. Am confirmat chiar că pot accesa alte site-uri blocate geografic folosind VPN-ul WireGuard.
Sunt puțin nedumerit pentru că, de obicei, stric lucruri făcând modificări, și nu am atins această configurare de ceva vreme.
Deci, în configurația ta WG, setezi 1.1.1.1 ca DNS? În plus, având în vedere că alte site-uri spun că vii din adresa părinților tăi, și eu sunt pierdut. Presupun că ai făcut un traceroute/mtr ca să te asiguri că traversezi tunelul?
Sincer, a început să funcționeze din nou. Nu am nici cea mai mică idee cum sau de ce; nu am schimbat nimic.
Mulțumesc că m-ai ajutat să găsesc problema!