Emulator Windows gratuit pentru Chromebook-ul școlii?

Caut un emulator Windows care să ruleze pe un Chromebook de școală care nu are Linux. Am calculatoare cu Windows, dar vreau să rulez PrusaSlicer la școală pentru a putea tăia (pregăti modele pentru imprimare) în timpul liber. (va fi și postat pe r/3Dprinting)
De asemenea, nu vreau să plătesc pentru asta pentru că, deși nu sunt sărac, nu vreau să plătesc pentru ea. Din nou, nu pot folosi Linux. Aveți recomandări?

Nu există un emulator Windows pe care să-l poți folosi fără Linux.

Când am avut această problemă în școala generală, am vorbit cu administratorul IT și am împrumutat un laptop cu Windows pentru a lucra la școală (deși nu știu dacă administratorul tău IT este atât de permisiv ca al meu).

Așadar, folosind o mașină virtuală în cloud sau de la distanță…

Se pare că tu și această persoană urmăriți o soluție similară

https://www.reddit.com/r/chromeos/s/z5s3ycW4c3

Nu știam asta
Trebuie să verific
Mi se pare un asistent remote bazat pe browser, similar cu TeamViewer
Nu sunt întotdeauna la fel de receptivi ca un desktop de la distanță adevărat, dar cu siguranță poate fi utilizat.

Ceea ce ceri nu există.

Ei au spus în mod specific că Chromebook-ul lor nu are Linux activat.

Conectarea la un PC cu Windows folosind Chrome Remote Desktop sau TailScale și o aplicație de Remote Desktop pentru Android sunt probabil cele mai simple soluții.

Proiect bonus: Configurează un laborator acasă, instalează Kasm Workspaces, definește un spațiu de lucru pe server pentru PC-ul cu Windows la care vrei să te conectezi, accesează-l printr-un tunel Cloudflare și securizează-l cu o aplicație Cloudflare. Acum, poți accesa de la distanță și în siguranță PC-ul tău cu Windows din orice browser web!