Fiecare VPN „gratuit”
Asigurați-vă că citiți megathread-ul sticky, pentru că s-ar putea să răspundă la întrebarea dvs.! De asemenea, verificați ghidul nostru despre pirateria de jocuri video și lista de întrebări și răspunsuri uzuale parte 1 și parte 2. Sau pur și simplu citiți întregul Wiki.
Sunt un robot, iar această acțiune a fost realizată automat. Vă rugăm să contactați moderatorii acestui subreddit dacă aveți întrebări sau preocupări.
Proton face și el asta?
Eu personal folosesc Windscribe și plătesc doar pentru o locație. Costă 2$ pe lună și oferă 1 Gbps
Aș spune că Windscribe este în siguranță. Bună confidențialitate. Dar planul gratuit este destul de limitat. Inițial 2 GB/lună, 10 GB cu un cont… și până la 30 dacă obții un cod promoțional
Cunoașterea comună a internetului. Dacă ceva este gratuit și deținut de o companie profitabilă, cel mai probabil tu ești produsul.
Majoritatea VPN-urilor gratuite înregistrează date, lucru dezgustător
După cum spune proverbul
dacă ceva este gratuit, tu ești produsul
Nu sunt toate VPN-urile așa?
Țările din lumea a treia și Asia de Sud-Est: ce VPN?
Dar serios, probabil că avem nevoie de el (sau Starlink) pentru că am fost violați de cheat-eri chinezi în peer-to-peer GTA Online, servere Battlefield, și alte jocuri multiplayer.
Plătești cu confidențialitatea ta
Fiecare serviciu „gratuit”.
Dacă nu vând un serviciu, te vând pe tine.
Îmi avertizam oamenii despre chestii despre 15 ani când au apărut pe piață. Înainte era doar servere proxy gratuite. Pur și simplu îți fură datele. Atât.
Cui îi pasă dacă vor vinde datele? dacă îl folosești doar pentru descărcări online, îl oprești după ce termini și nu contează deloc. De asemenea, cele plătite pot și cel mai probabil vor vinde și ele datele tale.
Ce părere ai despre VPN-ul Opera GX?
Eu folosesc Windscribe, am reușit să obțin un cod pentru 50 GB/lună, îl folosesc de 4 ani și nu am avut probleme
Stai, întreb rapid. Cloudflare Warp face și asta? L-am folosit de ceva vreme și nu am avut probleme când am piratat jocuri.
De aceea le piratez👍
Folosesc unul numit „Zen Mate”, pare destul de fiabil după ce am verificat online. Credeți că cineva are altă opinie?
Da, chiar merită să plătești pentru un VPN ca să nu trebuiască să plătești pentru altceva
Nu plătești cu banii tăi, ci cu confidențialitatea ta