Fiecare VPN „gratuit”

Cele două opțiuni gratuite pe care le-ai enumerat sunt probabil singurele de încredere.

Cred că Proton este de încredere, n-am auzit nimic rău despre serviciile lor, dar este totuși gratuit, deci există cu siguranță un preț.

O parte din banii primiți de la clienții plătitori merge către menținerea nivelului gratuit, mai lent și cu mai puține funcții, dar funcționează, așa că acesta este principalul motiv pentru care pot avea o opțiune „gratuită” reală.

Nu știu, dar cred că Proton face asta și pentru oficiali guvernamentali, am citit știri că trimit date despre emailuri și servicii VPN către autorități, autoritățile elvețiene. Am auzit și că Proton este o capcană pentru FBI pentru a prinde traficanți de droguri, dar e doar o teorie fantezistă lol.

Practic, toată viața

Ce zici de site-ul de torrenturi Webtor?

FOSS ar avea ceva de spus

Da, toate eforturile ar trebui plătite. Toți ar trebui să primească compensație corectă pentru munca lor. Este important să recunoaștem că oamenii pun mult timp și energie în munca lor și trebuie recompensați pentru asta.

Se poate argumenta, dar pentru unele va fi greu să demonstrezi și să nu te bazezi pe presupuneri. La maxim, 100% confidențialitate pe internet nu mai există. Dacă nu eviți complet internetul, ceva despre tine există online. Chiar dacă, probabil, nici măcar nu ești în siguranță, deoarece există evidențe publice și orice faci poate ajunge pe un site.

Cumpără un cont hijacked de IPVanish lol

Dar Boxie încă stă în spatele a 7 proxy-uri… nu e așa?

Opera nu este deținută de chinezi? lol

Cloudflare Warp nu este un VPN. Adresa ta IP este complet expusă în timp ce îl folosești. Este în principal pentru protecția interogărilor DNS, ceea ce un VPN face și el.

Uită-te la Proton VPN gratuit dacă nu faci torrenting, altfel 10 GB pe lună de Windscribe pentru torrenting gratuit.

Cum faci asta? Ce VPN ai piratat?

Confidențialitate proastă, funcționează bine dacă nu îți pasă de asta

Cred că diferența este că versiunea plătită este mult mai bună

Nu promovez nimic, este doar ceea ce folosesc :person_shrugging:

Era dintr-un eveniment limitat. Îmi amintesc că am citit despre el și am decis să încerc Windscribe. Câștigul a funcționat și acum am 30 GB/lună (ceea ce, sincer, nu este atât de mult pentru torrenting, cu excepția cazului în care ești un leacher). Îl folosesc pentru a ocoli restricțiile regionale și firewall-urile, dacă nu altceva, deoarece țara mea este destul de permisivă cu pirateria… Iar ISP-ul meu m-a pus în spatele unui CG-NAT, ceea ce este o binecuvântare și un blestem.

Nu folosi VPN-uri de slabă calitate și neîncrezute

Mullvad pentru confidențialitate perfectă sunt de încredere

Plătești FOSS cu timpul tău