Ghid pentru AndroidTV, Launcher Stock, Fără Anunțuri, Fără Bloatware, Aplicația Youtube Oficială Fără Anunțuri

Crezi că Projectivy și FLauncher arată ciudat și nu se compară cu tine, nu vrei să te complici cu instalarea unei aplicații YouTube care nici măcar nu se numește “YouTube” doar ca să o poți urmări fără reclame, vrei doar experiența perfectă AndroidTV fără ca Google Play Movies să îți ofere filme recent adăugate pe care nu le vei cumpăra niciodată? Ai ajuns în locul potrivit!

Eu, byrkalius, am traversat toate cele șapte mări, am urcat cele mai înalte munți, am fost martor la căldură și frig, am luptat cu cele mai înfricoșătoare creaturi pentru a găsi experiența AndroidTV cea mai pERfEcT cunoscută omenirii.

Acum, uneltele de care ai nevoie pentru a obține experiența PeRFecT AndroidTV.

• AndroidTV
  • VPN (preferabil NordVPN)

Dacă îți setezi VPN-ul pe Mongolia, BAM, nu vei mai avea reclame pe ecranul principal sau pe YouTube. Ai început OFICIAL călătoria ta spre experiența PeRFEct AndroidTV.

De asemenea, dacă folosești NordVPN, ca și preferință, poți utiliza funcția de „Split tunneling” pentru a face anumite aplicații să nu fie afectate de VPN.

P.S. Efectele experienței PeRfEcT AndroidTV pot dura un pic să apară.

SmartTube are sponsorblock în sus. Puține motive să mai păstrezi versiunea stock.

doar folosește projectivy, nu e chiar atât de rău, elimină toată aglomerația și arată bine.

Streamingul tău prin Mongolia nu poate fi chiar atât de bun pentru calitatea streamurilor tale care sunt trase la jumătate de lume distanță, mai degrabă de la cele mai apropiate noduri CDN.

Dezactivează Launcher-ul Google și instalează Flauncher.

Fără reclame hmm

Combo-ul dintre ControlD și adguard face treaba foarte bine pentru mine.

Mi se pare ok, dar nu am nevoie de capturi cu afișajul filmelor pe tot ecranul… consider și acestea reclame. Consider-mă old-school, dar un launcher simplu cu doar icon-urile aplicațiilor este suficient pentru mine. Asta iubesc la Flauncher. Simplu și nu consumă multă memorie ca launcher-ul stock. Încă păstrez utilizarea RAM sub 800 MB. De asemenea, îmi place layout-ul SmartTube fără reclame și sponsor block.

Uimitor, funcționează tot ce am este o linie de aplicații și programele mele :ok_hand:

Când există Smart Tube, nu mai e nevoie de nimic altceva

până când folosești RealDebrid și contul tău este interzis

Se recomandă, de asemenea, dezinstalarea actualizărilor de la Android TV Home la Setări > Preferințe dispozitiv > Stocare > Stocare partajată internă > Aplicații > Afișează aplicațiile sistem > Android TV Home

Este posibil să pot obține asta pe kitul meu de dezvoltare ADT - 3

Scuzați-mă, poate e o întrebare stupidă (nou pe acest subiect)
Ar funcționa ceva din ceea ce discutați pe Chromecast (cu Google TV)?
Dacă nu, există un subforum pentru asta?
Mulțumesc mult

Brother? Televizorul meu nu permite rularea VPN-ului în același timp :pensive_face: destul de greu merge :clap::clap:

Folosește doar SmartTube.

OK, adio :waving_hand: Nu am nevoie de YouTube oficial și nu l-am folosit de ani buni, nici pe telefon, nici pe Android TV, nici pe laptop. Și nu-mi place launcher-ul stock.

Corect, dacă nu greșesc, poți seta și țara ta pe Albania pentru același rezultat. Poate fi mai bun dacă ești în Europa și vrei o viteză mai bună de ping/conexiune.

Sfaturi bune, dar voi rămâne la FLauncher.

P.S. există și alte țări unde monetizarea nu este permisă → Lista țărilor cu monetizare YouTube Lista este pentru YouTube, dar cred că ar elimina reclamele și pe Google TV/Android TV din cauza absenței Google AdSense.

Schimbă DNS-ul cu unul de tip sinkhole, blocând toate reclamele/urmăririle.
Este un proces de aproximativ 3 minute sau mai puțin.

Cum ai pus Stremio pe pagina principală?

Oh, NordVPN are acum split tunnel? E bine de știut, practic de singurul motiv pentru care încă am PIA. Mulțumesc OP.

Edit: Oamenii urăsc PIA, sau e doar vina mea că merit voturile negative?