Ghid pentru AndroidTV, Launcher Stock, Fără Anunțuri, Fără Bloatware, Aplicația Youtube Oficială Fără Anunțuri

Televizorul meu Android TV 10 arată astfel.

Smartube e ok, nu trebuie să fiu în Mongolia lol

De acord. Setarea DNS privat este suficientă pentru a elimina reclamele din restul sistemului de operare.

Cum să configurezi DNS privat pe Mi Box / S 4K / Android TV Box cu ADB peste Wi-Fi

Există o versiune similară pentru telefoane Android?

De asemenea, DeArrow este acum integrat pentru a scăpa de miniaturi și titluri clicbait.

https://imgur.com/oU4pljT

Nimeni nu vorbește despre streaming

De pe YouTube, de asemenea?

Poți elimina ambele din imagine, doar că prefer să fie acolo.

Sunt începător aici. De ce dezinstalez actualizările?

Exact asta

Am toate televizoarele mele Android (nu mai sunt Google TV) și funcționează perfect

Când folosesc Albania, pentru mine, mai erau niște reclame pe ecranul principal, dar nici măcar în YouTube, așa că dacă te interesează doar YouTube fără reclame, poți folosi și Albania.

Solutia DNS nu funcționează pentru asta.

ExpressVPN are acum și split tunneling.

Nu știu de ce primești voturi negative. PIA e la fel de bun dacă nu chiar mai bun decât Nord. Nord doar are o interfață mai stilizată pentru aplicații și site, așa că e mai plăcut.

Ce faci cu YouTube dacă nu stream-ezi videoclipuri?

Smart tube pentru moment, dar lucrez la revanced

Aha. Probabil îl face și mai ușor de folosit. Ei bine, probabil majoritatea preferă launcher-ul stock pentru că arată ca cel din cutie și se așteaptă să fie așa, și înțeleg că pentru majoritatea oamenilor Flauncher pare “plictisitor”. Pentru mine, având două televizoare Philips 4K (cel mai vechi cu Android și cel mai nou cu Google), îmi place să le debloat și să le fac cât mai ușoare (consum RAM mic) pentru că acele televizoare au procesoare foarte slabe.

Aș dori să obțin Nvidia Shield, dar trebuie să găsesc un TV OLED non-smart dacă există și astfel :blush:

Utilizarea VPN-ului cu RD duce la interdicție, este în Termenii de utilizare

Ciudat, atunci probabil launcher-ul primește reclame de undeva altundeva și nu Google AdSense.

Mulțumesc pentru clarificare.