Google împarte propriul VPN pentru desktop-uri și telefoane cu abonament Google One de 9,99$
Îmi place cum oamenii aici întreabă “Cine ar avea încredere în VPN-ul Google” totuși milioane și milioane de oameni folosesc VPN-uri gratuite dubioase pe care le descarcă din Play Store.
Hai să ghicesc, nu este disponibil în Canada?
Personal folosesc AirVPN, așa că nu aș folosi un VPN de la Google, dar am avea încredere într-un VPN de la Google peste majoritatea providerilor bazati pe SUA/Five-Eyes. Dacă scopul tău este să previi restricțiile ISP-urilor și inspecția traficului, un VPN de la Google ar putea fi una dintre cele mai bune opțiuni având în vedere capacitatea lor de a gestiona traficul, apropierea de principalele backbone-uri de internet, capabilitățile de securitate etc. Nu ar fi o opțiune bună dacă intenționezi să comiți ilegalități.
Folosesc Google Fi, astfel traficul meu este redirecționat prin VPN-ul lor când mă conectez automat la internet public și este un serviciu excelent (nu aș chiar să utilizez wifi public fără el).
Am un plan de 2TB și totuși acest lucru NU apare pentru mine. Am citit toate cerințele și mă calific, atunci cum poți obține această funcție?
Sunt sigur că voi fi criticat sever, dar cred cu adevărat că aceasta este o idee grozavă. Probabil am avea încredere în VPN-ul Google pentru utilizări zilnice, pentru că știu că au resursele necesare (fiabilitate), este mult mai sigur decât conectarea la rețele Wi-Fi publice fără protecție, știu că nimeni de la Google nu se uită la datele mele (doar AI), și am încredere în Google cu majoritatea datelor mele oricum. Cu alte cuvinte, dacă au Email-ul de la compania ta de credit card care listează plățile tale în Gmail, și istoricul de navigare de pe site-urile bancare în Chrome, și backup-urile Android care conțin multe informații bancare, și documentele tale financiare personal pe Google Drive… de ce naiba un VPN ar fi cea mai proastă piesă a puzzle-ului?
și pentru acest ultim runda a quiz-ului.
În 2021. Acest VPN lansat de un advertiser a întrerupt plugin-urile de blocare a anunțurilor pentru ce tip de publicitate?
Care este scopul unui VPN de la Google? Nu este ca și cum ar proteja datele tale.
Deci, costă 10$ pe lună?
Pot să-mi mai urmăresc aplicațiile și filmele ilegale cu acest VPN?
Ceva lume folosește Google One?
Da, cine are încredere într-un VPN de la Google?
Da, grozav… doar în SUA, ca toate celelalte beneficii??
Europa/Olanda nu are recompense în Magazin, Puncte de Joacă sau alte beneficii sau recompense (mini-nest etc). Fără reduceri
Am încredere doar în NordVPN.
Edit: nu înțeleg de ce au fost downvote-uri? Trebuie să crească maturitatea. NordVPN nu îți împărtășește informațiile. De 3 ani folosesc și nu am avut niciodată probleme.
E greu de avut încredere în Google cu datele VPN-ului lol
Google: Iată un VPN care ne oferă toate informațiile despre faptul că folosești un VPN pentru a nu le oferi.
Oh da, cum să nu ai încredere în Google ca provider de VPN lol.
VPN-ul este acolo pentru a te proteja. Cine are încredere în Google să-și protejeze datele?
Și lumea urmează Apple
Aiurea, eventual nu există suport pentru Linux?