Legarea qBittorrent cu Airvpn/Eddie

Bună, am căutat și nu am găsit problema mea specifică.

După ani de utilizare a VPN-ului PIA, am decis să încerc AirVPN. Mă tem să fac schimbări la o configurație care a funcționat destul de bine.

Am instalat aplicația Eddie de la Airvpn. Și am accesat secțiunea avansată în qBittorrent pentru a lega adaptorul, care apare ca Eddie. Pentru siguranță, am setat și aplicația Eddie să blocheze conexiunea. Asta pare redundant, dar nu vreau să primesc nicio scrisoare.

Tot ce am văzut sugerează că ar trebui să funcționeze, dar când deconectez AirVPN și verific în qBittorrent dacă sunt torrente active, apar câteva cu viteze mici de transmitere, ca și cum ar fi încă seed-uite?!

Există ceva altceva ce aș fi configurat involuntar și care permite o scurgere?

Orice sugestii despre ce setări să verific sau ce pot face pentru a înțelege ce se întâmplă sunt binevenite!

Oh, aceasta este pe Windows 10 și folosesc versiunile actuale ale aplicațiilor.

Mulțumesc!

Eu, de asemenea, nu vreau să primesc nicio scrisoare. Așa că întotdeauna ies din qBittorrent înainte să deconectez VPN-ul meu (și AirVPN), chiar dacă l-am legat de Eddie. Doar pentru siguranță.

Ai primit vreodată un răspuns la asta? Sunt într-o situație similară și aud despre utilizarea Wireguard în plus? Această configurație este cu siguranță mai complicată decât setup-ul meu anterior cu Mullvad.