Salut, băieți, există vreo metodă pentru a ocoli acest lucru? Am folosit VPN de Turcia de mulți ani și aveam unul pentru familie, iar un cont este conectat la VPN-ul din Pakistan și încă nu a fost anulat… Cum pot să ocolesc asta și să-mi recuperez pachetul? Am NordVPN.
Încercați o țară mai ieftină, aproape de voi. Pentru mine, în Germania, Serbia a funcționat. Doar jumătate din preț. (Nu e mult, dar e muncă frauduloasă.)
Băieți, am găsit o soluție pentru asta, anunțați-mă dacă mai aveți nevoie de ajutor ![]()
Poate kurzii au bombardat serverele VPN
Cred că este o luptă pierdută, YouTube a început să apese foarte tare pe asta recent, în plus față de războiul lor împotriva blocker-elor de reclame de pe YouTube.
Ei ar trebui să-și ajusteze prețurile pentru abonamente mai realist ![]()
Dacă tot ce vrei e să blochezi reclamele, alege o țară precum Albania, Myanmar sau Mongolia, nu vei vedea reclame în aceste țări. Astfel, nu vei plăti YouTube-ului și e deșteptări parte câștigătoare.
Surfshark + Kazahstan au funcționat pentru mine… țările cele mai ieftine sunt blocate acum, dar încă au reducere de 60% din prețul întreg, sper să ajute.
E vremea să plecăm ![]()
![]()
![]()
Chestia asta nu mai funcționează!!! Blochează fiecare țară ieftină, încerc toate VPN-urile premium și același rezultat.
Salut, băieți, îmi pare rău, nu verific DM-urile mele
Scrieți-mi din nou, am prea multe mesaje
Am primit notificarea ieri. Acum merg pe aplicații fără reclame. Nu-mi vor mai avea bani.
Pot sugera în loc să vă dau DM, să postați soluția aici?
Kazahstan din toate țările a funcționat pentru mine.
Am încercat multe țări și se pare că YT a început să apese foarte tare pe toate opțiunile super ieftine.
Am folosit cu succes VISA-ul meu german. Același VISA pe care l-am folosit anul trecut când Turcia încă funcționa pentru noi. De asemenea, am folosit același cont YouTube/google ca de obicei. Se pare că încă nu corelează datele.
Cum se face:
Setează VPN-ul la țara dorită și mergi pe https://www.youtube.com/premium/family
Dacă nu vezi o ofertă de preț în moneda locală, nu te deranja și testează o altă țară prin VPN.
Folosește adresă falsă în țara aleasă pe aceeași pagină unde se solicită detaliile de plată.
Mi s-a oferit 5.000,00 KZT (9 EURO) pentru planul familial.
Nu e ilegal, e arbitraj, exact ca ceea ce face Google cu taxele lor… dacă pot face cu miliarde de euro, de ce nu ai putea și tu cu câțiva euro?
Nu e ilegal, guvernul și marile companii ne fraudulează atât de mult.
Am nevoie de ajutor. DM-urile vin
Și eu ți-am trimis DM
Împărtășește aici! De ce să păzești?
Anunță-mă și pe mine!