Ping mare in toate serverele Warzone pentru toți din orașul/ma localitate mea. Există o metodă de a rezolva acest lucru?

Problema mea este că am ping mare pe majoritatea serverelor Warzone (serverele MW3 funcționează bine pentru mine și pentru toți ceilalți). Warzone este singurul joc care are această problemă. Prietenii mei dintr-un oraș la aproximativ 70 de mile au 20 de ping, în timp ce prietenul meu și eu (locuim în același oraș) avem un ping peste 150 în aproximativ 9 din 10 meciuri. Problema a început acum aproximativ 2 săptămâni. Înainte, aveam un ping rău în poate 1 joc din 5. Este enervant, dar de gestionat. Dar acum nu pot juca Warzone deloc. Este atât de frustrant. Rubberbanding-ul și teleportările aleatorii sunt constante cu această întârziere.

Există vreo metodă de a rezolva acest lucru (poate verificând care server de conexiune este defect și blocându-l) sau sunt pur și simplu pierdut până când vor avea servere mai bune? Pentru că internetul meu nu este problema. Am verificat asta în toate modurile posibile.

Poți încerca să schimbi serverele DNS la Google sau Cloudflare, oferind potențial un traseu diferit pentru traficul tău. Sau poți folosi VPN către un oraș apropiat cu un traseu mai bun. Vezi dacă poți identifica domeniul către care te conectezi pentru serverele codului și fă un traceroute. Toate acestea presupunând că internetul tău nu este în fapt problema.

Descarcă o aplicație numită ping plotter 5. Are o perioadă de încercare gratuită de 2 săptămâni. Îți mapează conexiunea către orice adresă web dată și îți arată fiecare oprire și ping-ul fiecărei etape etc. De exemplu, testează Google.com și îți va arăta fiecare punct de oprire unde a fost transferat către alt server. Caută o politică mare de întârziere în primele 5 salturi. Mie mi s-a întâmplat recent, unde totul pe care îl jucam. Nu numai Warzone și MW3 aveau o întârziere suplimentară de 40ms. Practic, am trecut de la 20-60ms constant la 60-100ms constant. S-a dovedit că ISP-ul meu avea o întrerupere și realiza o redirecționare către un server care adăuga 40ms întârziere suplimentară. După aproximativ 6 zile în care a fost așa, s-a remediat și au revenit la normal.