Salut, m-am gândit să întreb.
Locuiesc într-o țară care încă nu permite accesul la programul beta de creativitate.
Ce mă împiedică să folosesc un VPN și să-mi „mut” contul în SUA, de exemplu?
Depășesc un milion de vizualizări pe săptămână, simt că pierd momentul acum.
Mulțumim că ai postat, asigură-te că verifici Întrebări frecvente
Reține că această comunitate este administrată de utilizatori. Nu avem nicio afiliere oficială cu TikTok.
Sunt un bot, iar această acțiune a fost realizată automat. Te rugăm să contactezi moderatorii acestui subreddit dacă ai întrebări sau nelămuriri.
Bump.
Mă întreb același lucru, va fi vreodată disponibil în, să zicem, Norvegia?
Va trebui să ai un SSN sau EIN pentru a completa formularele fiscale.
Salut, ai reușit să îți creezi cu succes un cont în SUA și să te alături programului de creativitate folosind VPN? Poți să îmi dai o actualizare, te rog?
Te înțeleg perfect, fiecare zi care trece pare că pierd bani
.
Trebuie să depui formulare fiscale din SUA. Chiar și atunci, când primești o plată mai mare (de exemplu, prima a fost de 230 de dolari, dar a doua a fost de 1800), PayPal va cere să-ți verifice identitatea. Nu au cerut-o pentru prima, dar cu siguranță pentru a doua.
Ai putea încerca, dar cine știe cum vor răspunde. Poate chiar vei avea contul interzis.
Ai nevoie de un SSN pentru a completa formularele fiscale.
Salut! Ai încercat să folosești un EIN în loc de un SSN?
Despre verificarea PayPal, asta a fost despre locația ta sau despre identitatea ta personală? Pentru că eu deja mi-am verificat identitatea și nu sunt din SUA.
Identitate personală plus numere fiscale sau SSN. Am avut cont PayPal de ani de zile, deci mi-am verificat identitatea, dar a fost prima dată când primeam plăți pentru „afaceri”, așa că a fost un alt proces.