Serviciul Clienți IRS m-a deconectat

Am avut o întrebare despre o rambursare neachitată care rămâne în suspensie după câteva luni în legătură cu un contribuabil decedat. Sunt Executorul succesiunii și am depus toate documentele pentru a o colecta. De îndată ce am spus că sun despre o rambursare pentru un contribuabil decedat, acesta s-a deconectat.

Acest lucru nu este corect.

Este foarte posibil ca VPN-ul să fi căzut. Sistemul telefonic nu este cel mai bun, iar VPN-ul tinde să cadă.

Probabil că VPN-ul lor s-a prăbușit.

Rambursările către executorii testamentari durează MULT timp. Sunt eliberate manual, iar un reprezentant al serviciului clienți nu le poate elibera. Contul tău probabil are o blocare -x. Am văzut aceste cazuri să dureze efectiv ani. Oamenii încearcă să închidă succesiunea, dar nu pot pentru că nimeni nu procesează nimic la IRS. Cel mai bun sfat este să implici TAS sau congresmanul local. Nu pierde timpul încercând să vorbești cu un agent IRS. În 9 din 10 cazuri, acest lucru duce nicăieri.

Primul lucru? Lol, am fost deconectat de mai multe ori de IRS decât am sunat eu la ei.

A completat OP Formularul 56 și Formularul 1310? Calculul nu va elibera niciodată automat rambursurile deoarece SSN-ul unei persoane decedate este blocat de IRS. Așa că cineva va trebui să meargă și să facă rambursarea să se întâmple. Au schimbat procedurile intern de cel puțin 3 ori în ultimii 2 ani.

Bine ai venit pe r/IRS, subredditul pentru contribuabili și profesioniști în taxe pentru a discuta tot ce ține de Internal Revenue Service. Suntem bucuroși că ești aici!

Iată câteva reamintiri înainte de a începe:

Te rugăm să fii respectuos cu ceilalți din comunitate. Nu tolerăm atacuri personale sau hărțuire.

Fii atent la escroci și spammeri. IRS nu te va contacta niciodată prin mesaj direct sau email. Dacă primești un mesaj de la cineva care susține că este de la IRS, nu răspunde și raportează-l imediat la IRS. Aceleași reguli se aplică și pe r/IRS.

Mesajele private sunt interzise și pot duce la blocarea pe r/IRS. Dacă ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor, postează în subredditură pentru ca toți să beneficieze de discuție.

Pentru mai multe informații despre regulile r/IRS, vizitează wiki-ul nostru: https://www.reddit.com/r/IRS/wiki/index/

Link pentru găsirea unui avocat fiscal local: Taxpayer Advocate | Internal Revenue Service

Încurajăm utilizatorii internaționali să participe în discuții, chiar dacă nu sunt contribuabili din SUA.

Echipa moderatorilor este dedicată să mențină r/IRS un spațiu sigur și primitor pentru toți. Nu tolerăm discursul de ură sau discriminarea de orice fel.

Dacă observi ceva ce crezi că încalcă regulile noastre, te rugăm să îl raportezi moderatoarelor. Apreciem ajutorul tău în menținerea r/IRS un spațiu pozitiv și productiv.

Mulțumim pentru cooperare! Sperăm să-ți placă timpul petrecut pe r/IRS.

Sunt un robot, iar această acțiune a fost realizată automat. Te rugăm să contactezi moderatorii acestui subreddit dacă ai întrebări sau nelămuriri.

IRS chiar nu are o linie de servicii pentru clienți foarte dezvoltată. Există numere specifice pentru fiecare departament. Dacă ai primit o notificare de la IRS, singurii oameni care te pot ajuta sunt cei de pe acel număr. Dacă nu știi ce număr să suni, accesează www.irs.gov și caută “cum să contactezi IRS” și ar trebui să apară opțiuni bazate pe motivul apelului tău.

Da, am depus Formularul 1310 și Formularul 56. Și am primit rapid rambursarea din 2022. Așa că e ciudat că durează atât de mult. Apăs toate informațiile de aici; sunt de folos.