Am încercat să mă conectez pe mai multe servere, dar de fiecare dată apare mesajul să dezactivez VPN-ul și să contactez administratorul pe Discord (pe care nu-l folosesc din motive personale), chiar dacă este dezactivat. Orice ajutor este binevenit și mulțumesc anticipat.
Va trebui să contactați un membru al administrării serverului la care doriți să vă conectați și să solicitați o listă albă pentru ckey-ul vostru. Fiecare comunitate are propria listă albă și propriile metode preferate de gestionare a traficului proxy, ceea ce înseamnă că puteți fi blocat de la unele servere, dar nu și de altele.
Dacă Discord nu este o opțiune, puteți încerca și forumurile comunităților respective.
Vreți să spuneți că VPN-ul vostru este dezactivat?
Unele servere rulează IP-ul vostru în baza de date pe https://getipintel.net/ Verificați IP-ul pentru a vedea dacă este detectat ca VPN. Dacă IP-ul vostru este marcat ca VPN, s-ar putea să fie nevoie să folosiți (ironic) un VPN care nu apare în această bază de date. VPN-urile care oferă IP-uri rezidențiale m-au ajutat să ocolesc această verificare.
Dacă nimic altceva, instalați Discord pentru această scop și contactați administratorii serverului. Ei vă pot ajuta mai mult.
Oprește contestațiile la bannări.
Ah, înțeles! Mulțumesc! Am încercat în special să mă conectez la serverele Goonstation, deoarece am citit că sunt recomandate pentru jucătorii care vor să învețe bazele jocului, așa că voi intra pe Discord să întreb! Mulțumesc din nou!
Voi încerca asta! Mulțumesc!
Dacă ai cke-ul tău, pot verifica pe Goon.
Îmi pare rău, prietene, cred că ai fost interzis acum. Îmi cer scuze pentru pierdere, nu eu stabilesc regulile.
Ok! Mulțumesc! Întrebarea e proastă, dar ce e un ckey?
Of, n-am jucat nici măcar un meci și deja sunt interzis pe viață. E nasol.
Nume de utilizator Byond.
Scuze, am tastat greșit ;-; Trebuie să fie
olivegardenbreadstick
Mulțumesc pentru ajutor!
Ai fost adăugat în lista de permisiuni.
Mulțumesc! Sper să funcționeze.
Salut, am aceeași problemă. M-aș putea ajuta și pe mine, vă rog? Toate invitațiile pe Discord sunt invalide. Încerc să joc pe Goonstation 3. Numele meu de utilizator este: AntiKirk.