VPN Pulse Secure pentru muncă blochează traficul obișnuit

Există o metodă de a permite anumitor tipuri de trafic să ocolească VPN-ul de muncă, care folosește Pulse Secure? Nu pot nici măcar să vizualizez camerele IP interne odată conectat. Ciudat este că pot folosi în continuare platforma de tranzacționare Fidelity fără probleme. În mod personal nu funcționează nici ele. Tot ce vreau este ca Microsoft Remote Desktop să folosească VPN-ul Pulse Secure și nimic altceva.

VPN-ul tău de muncă probabil nu are split tunnel, adică tot traficul trece prin VPN. Poți crea o rută statică către gateway-ul tău local cu o metrică mai mică, ceea ce ar trebui să forțeze traficul local, dar va trebui să știi care sunt adresele de destinație ale serviciilor pe care vrei să le accesezi fără VPN.

Hah, îți înțeleg durerea cu Pulse Secure… Trebuie să-l folosesc și este absolut teribil

Ai un al doilea dispozitiv? Ceea ce am făcut în timpul carantinei este să mă conectez la VPN-ul de muncă pe dispozitivul 1, apoi să fac RDP pe dispozitivul 1 conectat la VPN-ul de muncă din dispozitivul 2.

Rezolvat pur și simplu folosind laptopul de muncă pentru a accesa desktopul de la serviciu și apoi folosind Remote Desktop pe Mac-ul meu cu ecrane duale pentru a beneficia de ecranul mai mare cu o rezoluție mai înaltă.

Lol, nu pare foarte promițător. Singura cale prin care am reușit să evit asta a fost să folosesc Parallels pe Mac și să lucrez în VM-ul Windows 10, dar actualizarea la MacOS Big Sur a stricat Parallels lol.

Am un laptop Lenovo de muncă, dar urăsc să îl folosesc. Ecranul este prea mic. Când îl conectez la monitorul meu 4K, nu trece pe ecran complet sau nu are rezoluție completă din motive necunoscute, indiferent de setări.

Știi IP-urile serverelor tale RDP? Dacă sunt toate în aceeași subrețea privată, atunci tot ce ai nevoie sunt reguli iptables.

Nu poți face ecran complet pentru sesiunea RDP pe Mac, totuși? Conectarea prin mstsc nu ar trebui să se uite la restricțiile de afișare locale.

Deci, te-ai conecta la Mac, apoi folosind Microsoft Remote Desktop din App Store, te conectezi la adresa IP sau hostname-ul laptopului tău de serviciu. Astfel, tot traficul de pe Mac trece prin rețeaua locală, iar toate lucrările făcute în sesiunea RDP de pe Mac către Lenovo de muncă vor trece prin VPN și vor accesa resursele interne ale organizației tale (precum orice te conectezi prin Pulse)