Codul de eroare Disney+ 42

-Rezolvat-

juzmafia mi-a sugerat să opresc IPv6 în setările de rețea și am reușit să mă conectez.

———

Primește codul de eroare 42 de la Disney+ atât pe Sony A80J, cât și pe Shield Pro.

Mi-am resetat rețeaua, am deconectat toate dispozitivele, am dezinstalat și reinstalat Disney+.

Suportul Disney îmi spune că este o problemă cunoscută, dar nu găsesc pe online pe nimeni altcineva care să aibă această problemă.

Sunt singur sau cineva a rezolvat deja aceasta?

Mulțumesc anticipat!

Pe Shield TV, ai dezactivat IPv6 din setările de rețea?

Poate nu are legătură cu problema ta, dar momentan există probleme de redare cu unele conținuturi Atmos pe Disney+ după actualizarea SE 9.0.

Ar trebui adăugat că nu am codul de eroare 42 pe Apple TV, iPhone-ul meu, browser-ul web sau iPad-ul meu. Doar pe Sony TV-ul meu și Nvidia Shield Pro. De asemenea, nu trebuie să fie o problemă de rețea, deoarece pot transmite fișiere Blu-ray 4k HDR de pe serverul meu Plex pe Shield Pro fără probleme.

Există câteva răspunsuri diferite pentru care poate apărea Eroarea 42. De obicei, se reduce la unul dintre următoarele:

O defectiune a conexiunii tale la internet.

O problemă cu aplicația sau dispozitivul pe care încerci să îl transferri.

De asemenea, ar putea fi o problemă cu serverele Disney Plus, mai ales dacă încerci să vizionezi în perioade de vârf.

Rezolvările menționate mai sus vor fi de obicei suficiente pentru a remedia primele două probleme. Dar dacă este o problemă cu serverele Disney, atunci doar trebuie să aștepți să fie reparate.

Încearcă aceste metode pentru a vedea dacă pot ajuta:

Ieși din Disney Plus și conectează-te din nou.

Dacă folosești un browser web, încearcă să ștergi cache-ul pentru a elimina fișierele temporare corupte.

Asigură-te că aplicația este actualizată complet.

Am găsit un link cu soluție pe TVsbook pentru codul de eroare 42 de la Disney+, sper să te ajute:

Am avut aceeași problemă pe Pixel și CCwGTV. Am oprit inet6 pentru a rezolva problema. Trebuie să te organizezi, Cox! Bănuiesc că este o problemă DNS peste IPv6. Nu am o metodă simplă de a obține un PCAP. Bun lucru că nu am încă nimic care să depindă de inet6.

Am cumpărat recent un Droid TV și Google TV și asta m-a salvat. Trebuia să opresc IPv6 și a funcționat. Mulțumesc mult!!

Aceasta a funcționat absolut. Am oprit IPv6 și m-am putut conecta imediat!

Ești un legend, mulțumesc!

Mulțumesc mult. Am avut aceeași problemă, iar dezactivarea IPv6 a rezolvat-o.

Mulțumesc pentru asta. Aplicația Disney+ încă are această problemă pe Sony Android TV. A trebuit să dezactivez IPv6 pe routerul meu.

Aceasta a funcționat și pentru mine, mulțumesc pentru această informație

Rulez Android TV cu Nvidia Shield