N-am avut experiențe rele cu Fubo până acum.
Îmi pare rău dacă te-am insultat atât de mult
Ești foarte norocos. VPN-urile sunt frecvent blocate de providerii de streaming. Am experimentat personal blocări de VPN de mai multe servicii. Am încercat mai multe VPN-uri ca să ocolesc blocarea și toate au eșuat.
Ok… Am încercat Windscribe. Mi-a dat servere în [locația a]… Când accesez unul dintre aceste site-uri pentru verificarea IP-ului, îmi arată că sunt în [locația a]. Dar când merg pe fubo, îmi arată locația locală în [locația z], care nu e nici aproape de locul meu, nici de [locația a]. Încerc să înțeleg dacă e o problemă cu VPN sau cu fubo? NordVPN îți oferă rezultate fiabile?
Salut eu folosesc și NordVPN, dar săptămânile trecute am tot avut probleme să prind meciul Patriots sau nu l-am avut deloc… De exemplu, meciul de duminică Patriots vs Texans nu apărut în Fubo… Codul poștal al Fubo e în Boston și în NordVPN trec de la zonele ambelor echipe, dar nu am reușit. Singurul meci pe care l-am avut a fost contra Seahawks când am folosit locația Seattle… Ajutor, vă rog?
Fubo… am încercat să actualizez codul poștal dar nu funcționează… Bănuiesc că ai nevoie de un VPN din acea zonă ca să poți… cred că va trebui să-l văd la un pariu la un cazino lol
Funcționează bine aici
Atunci renunță. Mergi pe YouTube TV fără RSN.
Nu, trebuie să fii troll… Îți dau un link care arată că meciul național CBS a fost KC și Cincy… Întreaga Florida trebuia să vadă acest meci. Cu excepția cazului în care stația ta CBS locală a făcut ceva, nu înțeleg cum nu ai văzut meciul. Dacă s-a întâmplat, problema ta e cu stația ta locală, nu cu FUBO.
Fubo doar furnizează transmisia, nu controlează ce fac stațiile locale, dar continuă să arunce cu noroi în Fubo degeaba dacă te face să te simți mai bine.
Presupun că e doar o chestiune de a ști care funcționează… foarte rar am avut probleme cu serviciile internaționale pe care le folosesc
Da. Există o mână de servere pe care Fubo le consideră San Francisco (KC, Buffalo și uneori Denver). În rest, dacă mă conectez prin VPN, voi obține localnicii acelei piețe.
Ai încercat să folosești opțiunea “setare rețea curentă ca acasă”? Am toate meciurile din această săptămână setate pentru înregistrare. Aruncă o privire pe https://506sports.com/nfl.php?yr=2024&wk=6 ca să vezi în ce zone ar trebui să te conectezi VPN. Pentru această săptămână, îți recomand să te conectezi prin Dallas și să setezi 76633 (Waco) ca cod poștal, apoi să-l setezi ca rețea de acasă. După ce îl setezi pentru înregistrare, poți schimba înapoi și aștepta să înceapă înregistrarea. Singurul lucru e că ‘privind live’ va da o eroare, deci selectează ‘joacă din început/resume’ pentru a urmări.
Am spus că-mi pare rău, înțeleg că îți pasă profund de serviciul tău de streaming și l-am discreditat în fața ta. Ai tot dreptul să-l apăr cu ultimele tale suflare deoarece, după cum știm cu toții, ar trebui să trăim și să murim pentru providerul nostru de streaming.
băiete, Bright voia meciul din SF. Poate te-ai încurcat.
Este ceva ce trebuie să fac după ce schimb locul VPN-ului la fubo? De gen resetare în vreun fel?
Da, oamenii vorbesc despre 3 meciuri aici…
Din păcate, Sunday Ticket e singura metodă de a evita broadcasturile de pe piață.
Nu știu de ce ar fi postat asta pe un forum Fubo.