Tocmai m-am alăturat fubo cu speranța de a urmări meciul Patriots din Florida. Am actualizat codul poștal pentru zona New England și tot nu îl văd. Poate cineva să mă ajute? TIA!

Tocmai m-am alăturat fubo cu speranța de a urmări meciul Patriots din Florida. Am actualizat codul poștal pentru zona New England și tot nu îl văd. Poate cineva să mă ajute? TIA!

vei avea nevoie de un VPN ca să pari că ești în acea stare, schimbarea simplă a codului poștal nu ajută…lol

Am aceeași problemă. Din păcate, trebuie să fii în locația în care faci schimbarea. E ok dacă te deplasezi după ce ai setat, dar trebuie să fii inițial în acea locație.

Locuiesc în IL, folosesc VPN pentru DC, cod poștal din Maryland, și rețeaua de acasă setată pe IP-ul VPN după ce am schimbat codul poștal. Până acum am înregistrat cam 80% dintre meciurile NFL.

De ce nu l-ai putut urmări?? Ar fi trebuit să fie pe canalul CBS local.

https://506sports.com

De ce crezi că NFL ar permite cuiva să încalce regulile sale regionale de difuzare doar schimbând codul poștal?
Ei vând Sunday Ticket. Folosește-l pentru a urmări Patriots sau înțelegerea ta.

Ce dispozitiv folosești?

Fubo e de rahat, am aceleași probleme pe coasta de vest cu meciul 49ers

Va avea nevoie și de un VPN care să nu fie recunoscut ca VPN de serviciul de streaming. Serviciile pe care le-am folosit blochează tot traficul VPN. Aplicațiile nu funcționează dacă folosești VPN.

Mulțumesc, am presupus… Am citit undeva că este posibil… Mulțumesc din nou!

Aș fi de acord. Mi-am setat adresa de acasă, am programat înregistrările pentru echipă. Meciurile Bears vor fi înregistrate și pot începe să le urmăresc din DVR, poate cu 30 de secunde întârziere. Ajută foarte mult când sunt în alt stat, pentru că DVR-ul meu rămâne local.

Sunt un începător și nu știu cum să procedez cu VPN… va trebui să mă uit la asta… mulțumesc! :blush:

Nu am reușit să îl urmăresc :joy:

Nu i-aș numi cu adevărat prețioși, dar oricum, am auzit că se poate, dar evident nu e așa. Mulțumesc pentru încercare😊

Voi încerca SmartView de pe telefon pe TV

Acestea sunt restricții de rețea regională stabilite de canalul de difuzare și league, ca la orice streamer—nu stabilite de Fubo.

Fubo luptă în prezent în instanță pentru a oferi consumatorilor o flexibilitate și personalizare mai bune și prețuri mai mici… Asigură-te că, Fubo este singura companie care chiar se uită la interesele tale.

Nu e așa. Înțelege cum funcționează difuzarea.

https://506sports.com

Sunt în UK și am folosit câțiva VPN fără probleme pentru a obține diferiți localnici

Trimite-mi un DM, poate am o soluție pentru problema ta

Ce ai încercat să urmărești?