VPN pentru rezervări cu 60 de zile înainte în U.K

Salutare tuturor,

Weekend-ul viitor este ziua noastră de rezervări cu 60 de zile înainte și am citit rapoarte contradictorii despre faptul dacă vom mai avea nevoie sau nu de un VPN.

Voi încerca să fiu online la miezul nopții pentru a rezerva BBB și apoi să mă întorc pentru rezervări avansate de restaurant la ora 05:45.

Se pare că pot face rezervări de restaurant în aplicația My Disney Experience, dar nu sunt sigur despre BBB.

Care sunt experiențele voastre?

Salut, și eu sunt din UK. Anul trecut am fost și am fost nevoit să folosesc un VPN pentru BBB și Droid Depot, am încercat fără și cu siguranță a fost nevoie de VPN.

Anul acesta ne întoarcem (în 11 zile… nu că am numărat!). Și iar a trebuit să folosim VPN pentru Savi’s Lightsabers, am încercat fără și nu am reușit să avansam în procesul de rezervare. Așadar, bănuiesc că și BBB va fi la fel.

Mulțumesc mult. Ce provider VPN folosești?

Ai reușit să-ți faci rezervarea?

Da, am reușit rezervările, ce va fi o surpriză pentru ei când vor afla. Au fost MULT mai multe sloturi anul acesta comparativ cu anul trecut și eram tentat să fac și rezervare la Droid Depot pentru mine, dar am ales să investesc în alt breloc de lightsaber.

Eu folosesc NordVPN, nu m-a dezamăgit niciodată și călătoresc mult în timpul serviciului (am fost efectiv în Asia când s-au întâmplat cele 60 de zile, așa că eu și soția mea în UK am fost extrem de ocupați cu rezervările la restaurante în fusuri orare diferite… Din fericire, am fost de câteva ori deja, așa că avem o idee generală, dar a fost cea mai interesantă sesiune de rezervări pe care am avut!).

Cred că VPN-urile sunt cam la fel, deci oricare are oferte bune. NordVPN are o interfață simplă.

Poți primi o ofertă bună de roaming de la providerul tău de telefonie din UK, dar eu folosesc și aplicația NOMAD pentru e-sims, pentru călătorii de serviciu, și voi face același lucru în această excursie, mult mai ieftin decât Vodafone, care taxează aproximativ 7 lire pe zi.

Mulțumesc pentru tot ajutorul tău.

BBB și celelalte activități pe care voiam să le facem erau închise acum doi ani când am fost ultima dată în Orlando, așa că de data aceasta vom merge la maxim.

Am încercat să păstrăm secretul total față de fiica noastră, ea nici măcar nu știe că este o posibilitate, așa că o să-i explodeze mintea.

Mulțumesc pentru recomandarea despre NOMAD. Eu am roaming US opțional de la contractul meu, așa că pot să-l activez și să-l dezactivez pentru excursia noastră.