VPN prin televizor sau fire stick?

Am un X900h și trebuie să încep să folosesc un VPN pentru a urmări anumite sporturi. Am citit că NordVPN este cel mai bun, dar televizorul Sony are probleme variate cu VPN-urile. Poate cineva să confirme asta recent?

Alternativ, am un fire stick 4k atașat. Ar fi mai bine/m-ai puțin buguit să instalez VPN-ul pe acesta în loc să folosesc interfața Android?

Ghid pentru suport

Înainte de a posta orice solicitare în acest subreddit, asigurați-vă că ați citit regulile pentru postări în bara laterală a /r/bravia homepage.

Utilizatorii care publică solicitări de suport ar trebui să includă cât mai multe detalii despre TV-ul BRAVIA și orice hardware conectat legat de problemă pentru a obține cele mai bune răspunsuri. Acest lucru include, dar nu se limitează la modelul televizorului, versiunea de software și/sau firmware și marca și modelul oricărui dispozitiv extern. Fotografii sau videoclipuri pot fi utile la descrierea unei probleme video sau audio.

Postările care nu sunt direct legate de o problemă cu un televizor BRAVIA și/sau postările cu efort redus care nu includ detalii utile pentru diagnostic vor fi eliminate. Acestea includ, dar nu se limitează la, solicitări de suport legate direct de un dispozitiv conectat (ex. soundbar, consolă, PC, media player etc.) dar nu și televizorul în sine.

Subiectele legate de firmware (ex. probleme, anunțuri, suport) trebuie discutate în Mega-thread-ul de discuții despre firmware-ul Sony BRAVIA 4.0. Postările despre calitatea panoului/loterie (ex. DSE, banding, iluminare cu blitz etc.) trebuie discutate în Mega-thread-ul despre calitatea/ uniformitatea ecranului BRAVIA 4.0.

Utilizatorii ar trebui să consulte și /r/bravia Wiki, subiectele ancorate de moderatori și Întrebările frecvente pentru soluții la probleme frecvente A/V și altele.

Sunt un bot și această acțiune a fost efectuată automat. Vă rugăm să contactați moderatorii acestui subreddit dacă aveți întrebări sau nelămuriri.